Natti

Hejsan! Ligger i min säng och ska strax sova, har nyss fixat klart mina naglar på min ena hand till imon/idag. Blev riktigt nöjd faktiskt! Är super taggad till ikväll (för den är 01.15) kommer spendera hela natten med superfina vänner och ha jätte kul. Färgade aldrig mitt hår idag för jag pallade inte lägga 90 spänn på hårfärg, men jag får lösa det på nåt sätt. Nu ska jag iallafall sova, sen imorgon på förmiddagen ska jag möta upp Ebba och Mimi och snacka lite, sen är det bara att fixa sig! Godnatt alla fina!

Tönt som gillar alla bilder på instagram :*

Nyårsnaglarna ;)


http://publishme.se/static/img/ajax-loader-green.gif

söndag

hejsan! det är söndag idag och imon är det nyår!! fett med fett! just nu ligger jag i ebbas säng medans hon sover, jag somnade vid 5 inatt med för jag snackade lite med en person haha, men är faktiskt inte så trött. Idag ska jag kanske färga mitt hår för att få bort utväxten, och så ska jag fixa lite för imon. jag ska även försöka ta bild på vad jag köpte på gekås, men jag har ingen kamera, så det kommer bli sämsta kvalle men jag ska försöka lösa det. ska nog måla mina naglar lite nu, så jag bloggar mer sen. puss!
bjuder på en liten egobild såhär på morgonkvisten ;)

http://publishme.se/static/img/ajax-loader-green.gif

Nolifer

Hej! Ligger just nu i min sköna säng och kollar sex and the city på mobilen. Borde egentligen ta tag i mitt rum, och mitt liv typ, men jag har ingen ork för det just nu. Det är ju nyårsafton om 2 dagar?! Kommer bli as najs! Firas med massa fina vänner och smälla osv. Hoppas bara det inte regnar, för det gör det ju hela tiden här -.- trist! Men nu ska jag kolla vidare och typ sova kanske. Men vi hörs, puss!


http://publishme.se/static/img/ajax-loader-green.gif

Mot gekås

Hej! Just nu sitter jag i bilen påväg till gekås Ullared med la familja. Jag är super trött för jag låg uppe till ungefär 5 och smsade lite ;) men jag får väl sova lite nu. Igår valde jag ut vad jag ska ha på mig på nyår, hade köpt lite nytt, så man får väl passa på att använda det på nyår. Har shoppat en del på rean, och ska köpa lite saker idag, så det kommer antagligen upp bilder på det senare.

Min outfit idag: stickad tröja med "hål" i ryggen: h&m
Jeans: Gina tricot
Väska: Monas hah
Klocka: ur&pen
Halsband: Bik bok


http://publishme.se/static/img/ajax-loader-green.gif

första inlägget

Hejsan! Första inlägget då ja, kommer antagligen inte bli så intressant men aja. Inatt sov jag hos min Bästavän Mimi med min andra Bästavän Ebba, hah. Vi sov rätt länge sen fixa vi oss och stack in till stan, jag köpte as fina boots på scorett som va på rea faktiskt och det är ju alltid ett plus. Jag köpte även ett par hörlurar och ett torrshampoo. Mimi var just här en liten stund, och jag färgade hennes utväxt på håret, och det blev faktiskt bra. Men nu ska jag duscha så vi hörs sen, puss!
 
Dåliga iphone-bilder jag vet
 

http://publishme.se/static/img/ajax-loader-green.gif